30 Aralık 2007 Pazar

Dikkat! Bu tişörtler çok özel!

Aylin Aslım, Mor ve Ötesi'nin akıllardan çıkmayan şarkı sözleri ile hayata dair sloganları tişörtlerin üzerine yazıldı. Mavi Jeans'in Toplum Gönüllüleri Vakfı'nı desteklemek için hazırladığı bu tişörtler, farklı bir yeni yıl hediyesi olabilir..
Giyeceğiniz bir tişörtün üzerinde sevdiğiniz bir sanatçının, sevdiğiniz bir şarkısının sözlerinin yazılı olmasını ister misiniz? Ya da bir arkadaşınıza böyle bir yeni yıl hediyesi almayı düşünür müsünüz? Yanıtınız "Evet," ise Mavi Jeans'in, yeni yıla özel olarak tasarladığı Sesli Tişörtler adlı koleksiyona bakmanız gerek. Bu koleksiyonda Teoman, Aylin Aslım, Mor ve Ötesi'nin akıllardan çıkmayan şarkı sözleriyle tasarlanan 10 farklı tişört yer alıyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı'nı desteklemek üzere hayata geçirilen projede; şarkı sözlerinin yanı sıra sanatçıların bu proje için özel olarak yazdıkları sloganlar da yer alıyor. Mavi Jeans, tişörtlerden elde edilecek geliri toplum gönüllüsü gençlere hediye edecek

Kızlar için yedi, erkekler için altı farklı tasarımın bulunduğu tişörtleri giyenler, kendileri ve sevdikleri için güzel bir yeni yıl hediyesine sahip olmanın ötesinde, vakfın gençlik projelerini de desteklemiş oluyor. Sanatçıların hayata dair söylemek istediklerini, şarkılarının ardından tişörtlere aktardıkları Sesli Tişörtler Koleksiyonu'nda; Teoman'ın Gönülçelen, Paramparça, Sus Konuşma, Hayalperest; Aylin Aslım'ın Beyoğlu Kimin Oğlu?, Aynı, Zor Günler; Mor ve Ötesi'nin Kış Geliyor şarkılarından sözler ve Nükleer mi Ya Patlarsa?, Arkadaşıma Dokunma sloganları yer alıyor.




Mor ve Ötesi'nin Nükleer mi Ya Patlarsa?, Arkadaşıma Dokunma sloganlarını taşıyan tişörtleri...



Teoman'ın Gönülçelen ve Sus Konuşma tişörtleri...





Aylin Aslım'ın şarkı sözlerinin yer aldığı tişörtler...

1 yorum:

nil dedi ki...

Merhaba ben Nil.bir halkla ilişkiler ajansında çalışıyorum. Tekstil sağlık veya güzellik bültenlerimizi gönderebileceğimiz yetkili kişinin adı (blog sahibi) ve mail adresini rica edebilir miyim? Çünkü ben blogunuzu takip ettim ama iletişim bilgilerinizi göremedim. nly_y86@hotmail.com adlı mail adresinden bana olumlu veya olumsuz geri dönerseniz çok sevinirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar.